• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Danskerklubs træner idømt lang fængselsstraf

Foto: Getty Images

Europa League-klubben har skiftet ud på trænerposten, da deres nu tidligere cheftræner skal i fængsel.

Af tipsbladet.dk

Rasmus Lauritsen har fået ny cheftræner i kroatiske Dinamo Zagreb.

Den nu tidligere cheftræner, Zoran Mamic, skal nemlig i fængsel i fire år og otte måneder. Det blev bekræftet ved den kroatiske højesteret mandag, skriver flere internationale medier.

På Dinamo Zagrebs hjemmeside bekræftes trænerens fratræden også.

- Selvom jeg ikke føler mig skyldig,, accepterer jeg dommen som sådan, hvis den er endelig, og jeg fratræder stillingen som hovedtræner og sportsdirektør for Dinamo Zagreb. Jeg ønsker klubben meget held og sportslig succes i det fremtidige arbejde, siger Zoran Mamic til klubbens hjemmeside.

I stedet meldes det, at Damir Krznar overtager posterne som cheftræner og sportsdirektør i den kroatiske storklub.

Zoran Mamic skal i fængsel, da han har været involveret i en sag, hvor han på ulovlig vis har nydt godt af Dinamo Zagrebs store salg og tjent store millionbeløb. De sigtede skal have taget store beløb ud af klubben.

Foruden Zoran Mamic er storebror Zdravko Mamic, der var direktør i klubben, idømt en straf på seks og et halvt års fængsel. Han befinder sig imidlertid i Bosnien-Herzegovina, som ikke har udleveret ham til Kroatian.

Torsdag skal Dinamo Zagreb møde Tottenham i Europa League.

En anden trænerskandale kan være på vej i Portugal, hvor Sporting CP's succestræner risikerer seks års udelukkelse - læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...