• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Darmian stikker til Solskjær: van Gaal og Mourinho er fantastiske managere

Matteo Darmian har ikke fået noget ud af at spille under Ole Gunnar Solskjær, lyder det fra backen efter skiftet til Parma.

Af marboe

Louis van Gaal hentede i 2015 italienske Matteo Darmian til Manchester United, men højrebacken forlod denne sommer klubben og drog hjem til Italien og Serie A-klubben Parma.

Undervejs i sit engelske ophold var Darmian desuden under ledelse af Jose Mourinho og senest Ole Gunnar Solskjær.

Men den norske manager valgte blot at benytte sig af 29-årige Darmian ved tre lejligheder, og den tidligere Torino-profil har derfor ikke meget tilovers for Solskjær.

- van Gaal og Mourinho er to fantastiske managere. De har vundet meget, og man kender dem, sagde Darmian ved sin præsentation i Parma.

- De er to fantastiske managere, som har efterladt mig med noget positivt, og det takker jeg dem for.

Matteo Darmian spillede 92 kampe i løbet af sin tid på Old Trafford. Han har skrevet under på en fireårig aftale i Parma.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...