• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Darmian stikker til Solskjær: van Gaal og Mourinho er fantastiske managere

Foto: Getty Images

Matteo Darmian har ikke fået noget ud af at spille under Ole Gunnar Solskjær, lyder det fra backen efter skiftet til Parma.

Af marboe

Louis van Gaal hentede i 2015 italienske Matteo Darmian til Manchester United, men højrebacken forlod denne sommer klubben og drog hjem til Italien og Serie A-klubben Parma.

Undervejs i sit engelske ophold var Darmian desuden under ledelse af Jose Mourinho og senest Ole Gunnar Solskjær.

Men den norske manager valgte blot at benytte sig af 29-årige Darmian ved tre lejligheder, og den tidligere Torino-profil har derfor ikke meget tilovers for Solskjær.

- van Gaal og Mourinho er to fantastiske managere. De har vundet meget, og man kender dem, sagde Darmian ved sin præsentation i Parma.

- De er to fantastiske managere, som har efterladt mig med noget positivt, og det takker jeg dem for.

Matteo Darmian spillede 92 kampe i løbet af sin tid på Old Trafford. Han har skrevet under på en fireårig aftale i Parma.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...