• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

Drama i Europa League: Smid begge hold ud

Foto: Getty Images

Den tidligere Rangers-spiller Kris Boyd vil have UEFA til at gribe ind efter torsdagens racisme-drama i opgøret mellem Slavia Prag og Rangers i Europa League.

Af hoej

Både Rangers og Slavia Prag skal smides ud af Europa League.

Det fortæller Rangers-legenden Kris Boyd til den engelske avis Daily Mail.

Udmeldingen kommer i kølvandet af torsdagens opgør mellem de to mandskaber i Europa League, hvor Slavia Prag spillede sig videre i turneringen med en sejr på 2-0.

Under kampen gik bølgerne højt med blandt andet to røde kort til Rangers, men dramaet stoppede ikke her.

Rangers-spilleren Glen Kamara følte sig nedværdiget, efter han har anklaget Slavia Prags Ondrej Kudela for at udtrykke sig racistisk til ham. Kudela skulle angiveligt have sagt 'du er en fucking abe' til Kamara.

Derfor vil Boyd nu have UEFA til at smide begge hold ud af turneringen for at tage afstand til racisme.

- Smid dem ud og giv Arsenal en fribillet til semifinalen, fordi dette er ikke okay. Vi bliver nødt til at tage den stærkest mulige afstand til det, siger Rangers-legenden.

Efter torsdagens kamp har nogle Slavia Prag-fans postet et billede på Instagram-profilen hooligans.cz, hvor de står med et banner med ordene 'Kamara - bare en neger'.

Alexander Bah er netop skiftet til Slavia Prag, og danskeren spillede fuld tid i den omdiskuterede Europa League-kamp mod Rangers.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...