• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Gustav Tornby

Eddie Howe: Arsenal ikke langt fra at være titeludfordrere

Eddie Howe: Arsenal ikke langt fra at være titeludfordrere
Foto: Getty Images

Bournemouth-manager Eddie Howe mener, at Arsenals seneste problemer i Premier League er overdrevne og tror på, at The Gunners snart kan kæmpe med om titlen.

Af gustavtornby

Mikel Arteta er manden, der skal bringe Arsenal tilbage til tidligere tiders storhed, men hidtil ligner det en svær opgave. 

Seneste ligatitel for The Gunners er tilbage i 2004 og i de seneste tre sæsoner har klubben end ikke formået at kvalificere sig til Champions League. 

Arteta begyndte sin æra som manager i klubben med et 1-1-opgør mod Bournemouth på Boxing Day og skal igen mandag i aktion mod The Cherries, denne gang i FA Cuppens fjerde runde. 

Eddie Howe, Artetas modpart i det opgør, fortæller, at han er stor fan af den spanske træner. 

- Jeg tror ikke, at de er langt fra at kunne kæmpe med om titlen. Der er stor overreaktion på deres nuværende form. De mangler bare én god sæson, der selvfølgelig kræver en forbedring i resultaterne, fortæller Howe. 

- De har en god manager nu, har gode spillere og de mangler bare at få det til at klikke. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...