• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Efter fiasko: Schmeichel savner europæisk succes

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel håber på flere oplevelser i Europa med sit Leicester-hold. Første mulighed er mod Napoli torsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Leicester City med Kasper Schmeichel i målet skal torsdag møde Napoli i Europa League, og her bliver det en kamp, som danskeren håber på bliver anderledes end de fleste af de europæiske kampe, som de har haft.

Det fortæller han ved Leicesters pressemøde forud for kampen.

- Jeg håber endnu en speciel aften. Vi har ikke haft for mange, men dem, som vi har haft, har jeg nydt helt igennem. At være med i turneringen uden fans i sidste sæson forrigende oplevelsen af de aftenener, lyder det fra Kasper Schmeichel.

I sidste sæson røg Leicester ud allerede i 16/1-finalen, hvor de røg ud til Slavia Prag efter at have toppet deres gruppe med 13 point. Landsholdskeeperen ved derfor også godt, at det kan blive svært at komme langt i denne sæson.

- Vi vil gerne nå så langt som muligt. Vi føler, at vi kan nå langt, men europæisk fodbold er ikke nemt at klare - så vi vil prøve at få det bedste ud af det, fortæller Schmeichel, som har stor respekt for Napoli-mandskabet.

- De har været blandt de bedste hold i verden over de sidste ti år. Vi ved, at de kan være farlige - og det vil vi være klar på, fortæller han om italiernen, som grundet corona-regler ikke må have tilskuere med ind til kampen.

Mens Leicester venter på det helt store gennembrud i europæisk fodbold, så har Schmeichel store aftener med det danske landshold. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.