• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Christiansen Michael

Emery kritiserer Arsenal-stjerner: Nogle spillere manglede ‘god attitude’

Foto: Getty Images

Unai Emery forsvarer sin tid som Arsenal-manager.

Af christiansen

Unai Emery blev i efteråret fyret fra sit job som Arsenal-træner efter halvandet års tid i jobbet. Freddie Ljungberg overtog efterfølgende midlertidigt, inden Mikel Arteta blev præsenteret som ny cheftræner for the Gunners.

Siden har både Alexandre Lacazette og Mesut Özil udtalt, at de har det meget bedre i klubben nu, og Unai Emery er i det hele taget flere gange blevet kritiseret for ikke at kunne motivere de store stjerner.

Læs også: Arsenal-duo savner ikke Emery: Vi er gladere nu

Selv siger han, at han var ved at få Arsenal på ret kurs igen.

- Arsenal var en klub, der havde været nedadgående i to år, før jeg kom til. Vi stoppede dette fald og begyndte endda at genopbygge klubben med Europa League-finalen og femtepladsen i ligaen (...), siger Emery til France Football. Det skriver Sky Sports.

- Vi havde Champions League-kvalifikationen i vores hule hånd, men det gik galt til sidst. Men det var en god sæson, og vi havde en ide om at fortsætte med at forbedre os, siger spanieren.

Han ærgrer sig dog over, at man måtte sige farvel til nogle store spillere - heriblandt Petr Cech, Aaron Ramsey, Nacho Monreal og Laurent Koscielny - og at andre spillere ikke havde en god attitude, som han formulerer det.

I stedet forlangte de mere, end de gav, mener Unai Emery.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...