Video : Tipsbladet
Europa League

Enorm keeperfejl hjælper Wolves videre i Europa League

Med en smal sejr på hjemmebane over Olympiakos er Wolverhampton klar til kvartfinalerne i Europa League. Også Basel er videre.

Wolverhampton måtte nøjes med uafgjort, da de gæstede Olympiakos i den første af to ottendedelsfinaler i Europa League, og derfor var opgøret stadig helt åbent forud for torsdagens returopgør.

Her tog Wolverhampton dog sejren og sikrede sig dermed videre avancement.

Der gik ikke lang tid, efter at kampen var fløjtet i gang, før Wolverhampton var foran. Grækernes målmand, Bobby Allain, begik en enorm fejl, da han først forærede bolden til Daniel Podence og derefter nedlagde Wolves-spilleren i eget felt. Det resulterede i et straffespark, som Raul Jimenez med en kølig afslutning sendte i mål.

Se den store fejl i videoen øverst i artiklen.

Tyve minutter senere så det ud til, at Mohamed Mady Camara havde udlignet for de græske gæster, men det mål blev efterfølgende annulleret for offside efter et VAR-tjek.

Efter pausen havde Olympiakos også et par store chancer for at udligne, mens Wolves til gengæld også fik tilspillet sig et par chancer. Målmændene var dog velspillende i begge ender, og der blev ikke scoret yderligere i opgøret.

Wolverhampton er videre til kvartfinalerne med en samlet 2-1-sejr og skal møde Sevilla.

Basel også videre
I Schweiz tog Basel samtidig imod Eintracht Frankfurt i en kamp, der sluttede med en sejr til førstnævnte. Dermed er schweizerne videre til kvartfinalerne i turneringen, da de også vandt det første opgør 3-0 - og dermed samlet vandt 4-0.

I kvartfinalerne skal de møde Shakhtar.

Frederik Rønnow så hele torsdagens kamp fra Eintracht Franfkurts bænk, da Kevin Trapp var foretrukket i målet.