• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Eriksens agent lægger sag an mod Inter: Nu reagerer træneren

Foto: Getty Images

Antonio Conte er ikke meget for at gå for langt ind i den nye sag med Christian Eriksens i centrum.

Af okstroem

Fredag aften kom det frem, at Christian Eriksens agent Martin Schoots havde lagt sag an mod Inter omkring et beløb, som han mener klubben skylder ham for at være mellemmand, så er den danske landsholdsspiller endt på forsiden af de italienske sportsaviser.

Nu har Inters cheftræner Antonio Conte også udtalt sig om sagen, som han skubber lidt fra sig. Det sker ved klubbens pressemøde forud for kampen mod Roma.

Læs også: Eriksens træner har kun ét ønske: Kræver at danskeren forlader Inter

- Jeg foretrækker, at jeg ikke går ind i den slags sager. Det må andre kommentere på. Vi er kun fokuserede på at give alt, hvad vi kan for Inter, lyder det fra Conte.

Reaktionerne på Eriksen-agentens handling har sat et ærgerligt lys over danskeren, hvor blandt andet Corriere dello Sport har peget på, at der ikke er andet end problemer med den danske offensivspiller.

Det er dog ikke kun ham, der har været vanskeligheder med på det seneste. Det har der også med Arturo Vidal, da Conte ikke har ment, at chileneren har haft den rette attitude til hverken træning eller kamp. Det har dog ændret sig nu, fortæller Inter-træneren.

- Han trænede på den rigtige måde i denne uge med masser af fokus. I nogle situationer prøver jeg at være blid ved mine spiller - og nogle gange har jeg brug for at være hård, men det er altid for deres eget bedste. Arturo kender mig godt, og han ved, at hvis jeg ser noget, som jeg ikke kan lide, så vender ikke det blinde øje til, forklarer Conte.

Inters kommende kamp mod Roma - som ligesom med de øvrige kampe i januar kan ende med at være Eriksens sidste kamp for klubben - spilles søndag klokken 12.30. Den bliver desuden sendt direkte på TV2 Sport X.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...