• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

Europa League-fiasko uden Højbjerg: Det var ikke derfor, vi tabte

Foto: Getty Images

Tottenham-manager, Jose Mourinho, vil ikke forklare torsdagens nederlag til Dinamo Zagreb i Europa League med fraværet af danske Pierre Emile Højbjerg og Son Heung Min.

Af hoej

Pierre Emile Højbjerg og Son Heung Min var ikke med for Tottenham i torsdagens Europa League-exit mod kroatiske Dinamo Zagreb, men det var ikke derfor, at holdet tabte og røg ud af turneringen.

Det fortæller manager José Mourinho efter kampen ifølge Football London.

Tottenham tabte 3-0 til Dinamo Zagreb efter forlænget spilletid, hvorfor de ikke længere gør sig gældende i den europæiske klubturnering.

London-klubben måtte undvære både Højbjerg og Son til opgøret. Danskeren sad ude med karantæne, mens Son heller ikke var med i truppen.

Men ifølge Mourinho kan nederlaget ikke tilskrives fraværet af de to profiler.

- Vi tabte ikke på grund af Son og Pierre. Jeg synes, det er en meget tiltrækkende måde for at få mig til at gå i den retning og bruge det som en af årsagerne til nederlaget. Jeg er taknemmelig for, at du (journalisten, red.) gav mig denne mulighed, men jeg vil ikke acceptere den, siger Mourinho.

- Det var ikke på grund af Son og Pierre. Selvfølgelig er det to gode spillere, og de er vigtige for holdet, men jeg afviser totalt at sige, at det var derfor vi tabte.

Søndag skal Mourinho og Tottenham flytte fokus fra Europa League til Premier League, når de gæster Aston Villa i jagten på tre point.

Opgøret bliver fløjtet i gang i Birmingham på Villa Park klokken 20.30.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...