• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

EL-finale i farceagtige tilstande: Kan blive spillet på halvtomt stadion

Foto: Getty Images

Chelsea og Arsenal har svært ved at få solgt billetter til deres tilhængere, og tusindvis af sponsorer har også valgt at sende deres billetter tilbage til UEFA.

Af gram

Chelsea og Arsenal mødes på onsdag i Europa League-finalen, som i denne sæson spilles i Baku i Aserbajdsjan - en placering, som UEFA har modtaget meget kritik for.

Især har det vakt forargelse, at Arsenals Henrikh Mkhitaryan ikke kan deltage i opgøret, fordi den engelske klub er bekymret for armenerens sikkerhed. 

Læs også: Arsenal bekræfter: Mkhitaryan spiller ikke Europa League-finale

Kan ikke få afsat billetterne
Også den lange rejse for Chelsea- og Arsenal-tilhængerne har vakt utilfredshed. De engelske klubber er tilmed kun blevet tildelt 6000 billetter hver især, hvilket har vakt forundring, når stadionet i Baku kan rumme 68.000 tilskuere.

Men ifølge The Times ser det nu faktisk ud til, at de engelske fans i høj grad har valgt at droppe at se deres hold i finalen. Således har Chelsea kun fået afsat 2000 billetter til deres tilhængere, mens Arsenal har fået solgt 3500 billetter.

Sponsorer dropper også kampen
Ifølge den engelske avis har tusindvis af sponsorer også valgt at sende deres tildelte billetter tilbage til UEFA, fordi de ikke kan overskue den lange og besværlige rejse tilo Aserbajdsjan.

Dermed er der altså en realistisk fare for, at en af sæsonens største klubkampe kommer til at blive spillet på et halvfyldt stadion.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...