• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

FC København-keeper nomineret til ugens spiller i Europa League

Foto: Getty Images

Kalle Johnsson var strålende mod Manchester United, og svenskeren er nu nomineret til ugens spiller i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Det blev godt nok ikke til en sejr over Manchester United for FC København, men det var langt fra Karl-Johan Johnssons skyld. Den svenske keeper var flyvende i københavnernes mål, hvor han endda satte ny rekord for flest redninger i en Europa League-kamp med 13 af slagsen, hvilket aldrig er set før i turneringen.

Og præstationen har UEFA Europa League også bemærket. Kalle Johnsson er således nomineret til ugens spiller i turneringen.

Læs også:Gode nyheder for dansk fodbold: To hold i Champions League-kvalifikationen

Det fremgår af UEFA Europa Leagues hjemmeside, hvor det også fremgår, at Nicolo Barella fra Inter, Taison fra Shakhtar Donetsk og Lucas Ocampos fra Sevilla er nomineret. De tre scorede for deres respektive hold, der alle tre sikrede sig videre avancement i turneringen.

”Kalle” Johnssons nominering i denne uge betyder desuden, at FC København nu har haft en spiller nomineret to uger i træk. I sidste uge var Jonas Wind nomineret, efter at han scorede to mål mod Istanbul Basaksehir.

Læs også:Rasmus Falk-agent: Præstationerne er ikke gået ubemærket hen

Trods Johnssons præstation i målet endte FC København med at tabe i forlænget spilletid, hvor Bruno Fernandes scorede på straffespark. 

Læs også:FC København-boss: Særligt opmærksomme på Wilczeks sikkerhed

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...