• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

FCK-formand går til modangreb på Tesfaye: Uacceptabel tone

Foto: Getty Images

Bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment er bestemt ikke begejstrete for det tweet, som Mattias Tesfaye sendte ud tidligere mandag.

Af tipsbladet.dk

FC Københavns kamp mod Manchester United fik mandag en ny dimension, da Udlændinge og Integrationsminister Mattias Tesfaye (S) ytrede sin mening om det kommende opgør, hvor han tydeligt ikke holder med nogen af de to hold.

- FCK-United? Jeg kunne aldrig drømme om at håbe de klubber nogensinde vandt en fodboldkamp. Men hvem håber jeg mest på taber? Jeg håber på nederlag til Judas Stage og Kamil Paycheck, skrev ministeren.

Det er siden blevet slettet, men nu går bestyrelsesformanden for selskabet bag FCK, Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard ind i sagen med en officiel udmelding på klubbens hjemmeside.

Læs også:Parken-boss: Sportslig succes kommer før semifinale-millioner

- Begge spillere har været udsat for alvorlige trusler, og den ene har oplevet et brandattentat mod sin lejlighed, mens to personer sov i den og kun ved et tilfælde ikke kom alvorligt til skade. Én ting er, at der kan være en hård tone mellem fans, men at en minister bruger en sådan tone, finder vi helt uforståeligt og uacceptabelt, skriver Parken-formanden og fortsætter

- Det er forkert overfor spillerne, men det er det i høj grad også overfor spillernes familier, der i forvejen har måtte stå model til meget. Derfor forventer vi naturligvis en lige så officiel undskyldning fra ministeren, som hans angreb var det, lyder det fra Bo Rygaard.

Endvidere forklarer han, at man finder det besynderligt, at en dansk minister ikke ønsker en dansk klub og virksomhed succes mod en engelsk. En sejr vil også skabe indtægter, som er med til at finansiere 'Bold i Byen'-projektet, som FCK står bag, som er i forbindelse med flere intergrationsprojekter, påpeger Rygaard og tilføjer, at FCK selv har en spiller, som Tesfaye skulle være glad for.

Læs også:Parken-nedjustering får ingen betydning for Solbakkens budget

- I stedet kunne ministeren måske have glædet sig over, at en ung mand som Mohamed Daramy, der har opnået dansk statsborgerskab for nylig, i aften opnår at prøve kræfter med nogle verdens bedste fodboldspillere som et resultat af lang tids hårdt arbejde, siger Bo Rygaard.

Han ærgrer sig også over det sprogbrug, som Tesfaye benyttede sig af.

Læs også:Stor lussing til Parken: Forventer kæmpe million-underskud

Læs også:Aldo Petersen svarer på FCK-boss' bredside: Det er jo helt væk

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...