Video : Tipsbladet
Europa League

FCK holdt længe liv i håbet mod United: Færdige efter forlænget spilletid

Der skulle forlænget spilletid til, da Manchester United gik videre til Europa League-semifinalen efter en sejr på 1-0 over FC København.

FC København leverede mandag aften en stærk indsats mod Manchester United, hvor de tvang dem ud i forlænget spilletid, hvorefter det alligevel endte med et nederlag på 0-1 for den danske hovedstadsklub.

Som kampen udviklede sig var FC København-spillerne særdeles godt med, og i begyndelsen af kampen var det også københavnerne, der var farligst og kom til et par muligheder foran Romero i United-målet.

Dog gik bolden ikke ind. Det gjorde den derimod for Ole Gunnar Solskjærs tropper, da Mason Greenwood lige inden pausen sparkede bolden i kassen via den fjerneste stolpe.  Marcus Rashford fik også bolden over stregen efter pausen, men fælles for dem begge var, at de blev annulleret for offside.

Det betød dog ikke, at FCK var omdannet til statister på banen i Köln. Tværtimod. Efter lidt mere end en times spil diskede Rasmus Falk op med en dribling, som Fernando Redondo ville være misundelig på, hvorefter han spillede Jonas Wind helt fri foran mål. I stedet for at sparke selv, så spillede han den videre til Bryan Oviedo, som fik sit skud blokeret.

Men som minutter gik uden at resultatet på måltavlen blev ændret steg, så begyndte det mere og mere at ligne en ny stor europæisk aften for FCK, og da Varela gik i græsset inde i straffesparksfeltet var alles øjne rettet på kampens franske dommer, som vinkede afværgrende, selvom der var kontakt i situationen.

Og selvom United pressede lidt ekstra på til sidst for at få scoret og lukket kampen, så kunne de ikke komme uden om, at opgøret skulle videre i forlænget spilletid.

Her blev det til en trist begyndelse for FCK, da Andreas Bjelland lavede straffespark på Martial efter bare tre minutter - og her var Bruno Fernandes sikker fra de elleve meter og scorede til 1-0. Det fik Solbakkens mandskab ikke modsvaret, og så endte kampen med den enlige scoring.

Dermed er Manchester United videre til semifinalen, hvor de skal møde vinderen af opgøret mellem Wolverhampton og Sevilla.