• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Før møde med danskerklub: AC Milan-spiller testet positiv for corona

Foto: Getty Images

AC Milans brasilianske forsvarsspiller Leo Duarte er testet positiv for coronavirus.

Af tipsbladet.dk

Han erstattede Simon Kjær efter 70 minutter i AC Milans sejr over Bologna mandag aften, men Leo Duarte kommer ikke i aktion for den italienske storklub, når de torsdag møder Bodø/Glimt i Europa League-kvalifikationen.

Den brasilianske forsvarsspiller er nemlig blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyser Serie A-klubben på sin hjemmeside, hvor man også meddeler, at alle andre i klubben nu skal testes igen.

Læs også:Zlatan sammenligner sig med fiktiv karakter efter åbningssejr

- Forsvarsspilleren Leo Duarte er blevet testet positivt for COVID-19 efter at have gennemgået en prøve i går og er blevet sat i selvisolering.

- I overensstemmelse med gældende protokoller testes hele gruppen igen inden torsdagens kamp mod Bodø/Glimt og følger de foranstaltninger, der anbefales af de lokale sundhedsmyndigheder, skriver AC Milan.

Kampen mod Philip Zinckernagel, Kasper Junker og resten af Bodø/Glimt-mandskabet bliver spillet torsdag klokken 20.30 på San Siro i Milano.

Læs også:Overblik: Her er alle kampene til playoff-runden i Europa League

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...