• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Fortsætter han i United? Alexis spillede hemmelig kamp bag lukkede døre

Alexis Sanchez fik spilletid, da Manchester United tirsdag spillede en hemmelig kamp mod Sheffield United bag lukkede døre.

Af marboe

The Sun afslørede forleden, at Ole Gunnar Solskjær har arrangeret en række hemmelige træningskampe, og sådan en blev der angiveligt spillet tirsdag. Det skriver Caught Offside.

Manchester United mødte Sheffield United bag lukkede døre, og De Røde Djævle vandt opgøret 3-1. Mason Greenwood og Andreas Pereira scorede begge, mens navnet på den tredje United-målscorer ikke er kendt. Oli McBurnie nettede derimod for Sheffield.

Det mest bemærkelsesværdige ved opgøret var dog, at Alexis Sanchez fik spilletid, selvom han er blevet sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Inter.

Serie A-klubben arbejder angiveligt på at sikre chileneren på en lejeaftale med en indbygget købsklausul, som giver klubben mulighed for at gøre aftalen permanent for små 100 millioner kroner.

Andre førsteholdsspillere som Chris Smalling, Nemanja Matic, Juan Mata, Phil Jones og Matteo Darmian var også med i opgøret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...