• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Fred til Pogba: Bliv og hjælp os

Foto: Getty Images

Fred ser gerne, at Paul Pogba fortsætter sin karriere i Manchester United i den kommende sæson.

Af marboe

Snakken om Paul Pogba og hans fremtid har været en næsten uendelig smøre, og endnu er der intet meldt ud fra hovedpersonen selv.

Real Madrid, PSG og Juventus kædes alle sammen med franskmanden, men står det til Manchester United-holdkammeraten Fred, bør Pogba blive på Old Trafford.

- Pogba er en fantastisk spiller. Det ved alle, der er her sammen med ham dagligt. Alle, som har set VM og set ham spille fodbold, ved, at han er en fantastisk spiller, fortæller brasilianeren til Esporte Interativo og tilføjer:

- Og vi vil helt sikkert gerne have, at han bliver. Fordi han giver os en masse. Han har utrolig kvalitet, og han er en stærk spiller i Premier League. Han ved, hvordan man spiller i Premier League, så jeg vil helt sikkert gerne have, at han bliver. Jeg er sikker på, at han kan hjælpe os.

- Vi spiller samme position, men jo større kvalitet vi har, desto bedre er det. Man bygger ikke et hold på 11 spillere. Man har brug for en stærk trup.

Paul Pogba står noteret for to oplæg i otte kampe for Manchester United i denne sæson.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...