• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Gattuso slår fast: Eftertragtet stopper bliver i Milan

Gennaro Gattuso understreger, at AC Milan ikke har intentioner om at sælge deres kaptajn.

Af risager

Alessio Romagnoli er en af de store profiler i AC Milan, hvor han også er holdets anfører, og i løbet af de seneste transfervinduer har flere europæiske storklubber været meldt interesserede.

Således har klubber som Manchester United, Chelsea og Juventus ifølge adskillige medier været ude efter den 24-årige forsvarsspillers underskrift. Men den kan de godt opgive at sikre sig.

Det fastslår AC Milans cheftræner Gennaro Gattuso ifølge Football Italia. 

- Romagnoli forlængede sin kontrakt med os for et par måneder siden. Han er vores kaptajn, og han skal fortsætte med at udvikle sig.

- Rygterne (om et skifte, red.) er ikke et problem. Han er glad og stolt over at være her og være vores kaptajn. Han bliver her, lyder det fra Gattuso.

Romagnoli har været i AC Milan siden 2015, hvor han kom til klubben fra Roma, og han har nået 139 kampe i AC Milan-dragten.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...