• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Gerrard i chok efter Rangers-sejr: Jeg har aldrig set et bedre mål på stadion

Foto: Getty Images

Rangers vandt torsdag med 2-0 over Standard Liege, og efter kampen var Steven Gerrard i chok over skotternes andet mål.

Af gram

(Se Kemar Roofes flotte scoring i afspilleren ovenfor).

Steven Gerrards Rangers-mandskab var torsdag en tur i Belgien for at møde Standard Liege i Europa League, og her lykkedes det skotterne at hive en 2-0-sejr med hjem til Glasgow.

Læs også: Gerrards afsløring: Jeg satte en stopper for stort Liverpool-indkøb

Det var først i sidste minut, at sejren blev cementeret, da den indskiftede Kemar Roofe leverede en opsigtsvækkende fuldtræffer. Angriberen erobrede først bolden på egen banehalvdel, hvorefter han afdriblede et par modspillere, for til sidst at score på et langskud fra egen banehalvdel. 

Imponeret Gerrard
Steven Gerrard scorede selv en del fantastiske mål i sin karriere, men efter slutfløjtet i Belgien var Liverpool-legenden i ekstase over Kemar Roofes scoring. 

- Ingen af mine mål var i den samme liga som hans mål. I mine øjne var det et øjebliks genialitet. Jeg har været heldig nok at gense målet fem-seks gange efter kampen, og det er hans aktioner inden skuddet, der gør det for mig. Han skubber to modstandere væk fra bolden med ren råstyrke på en af de værste baner, jeg har set, lyder det ifølge Sky Sports.

- Derefter formår han at udfordre endnu en modstander... og at han så har frækheden og overblikket til overhovedet at forsøge et skud... det er i mine øjne genialt. Og det er nok det bedste mål, jeg har set live. Og jeg har spillet professionelt siden 1998. Et utroligt skud, og han fortjener al den ros, han har fået. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.