• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

- Haalands bedste ven ødelagde Mourinho

Foto: Getty Images

José Mourinho løb torsdag ind i karrierens største nederlag, og det var Erling Haalands bedste ven, der blev portugiserens bøddel i 6-1-ydmygelsen i Norge.

Af gram

Roma fik torsdag ørerne alvorligt i maskinen, da José Mourinhos tropper tabte Conference League-opgøret mod norske Bodø/Glimt med hele 6-1. 

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport beskrev efterfølgende nedturen som 'en uendelig skam' for Mourinho og Roma, og ovenpå det sensationelle resultat har Goal nu afsløret en interessant detalje ved italienernes ydmygelse.

- Erik Botheim: Haalands bedste ven, der ødelagde Mourinho, lyder overskriften således i Goals artikel om Bodø/Glimts utrolige sejr.

Utrolig kamp
Den 21-årige Botheim var således flyvende i torsdagens opgør på Aspmyra Stadion, hvor den unge angriber blev noteret for to mål og tre assister. 

- Bodø/Glimt nettede gange seks i torsdagens Conference League-opgør, og det var et tidligere wonderkid med en yderst højtprofileret bedste ven, der blev den store stjerne, lyder det fra Goal.

- Da Mourinho snuppede Lyn-stjernefrøet John Obi Mikel for næsen af Chelsea i 2007, havde han næppe fantasi til at forestille sig, at en anden tidligere Lyn-akademispiller 14 år senere ville ødelægge hans hold og tildele ham et af de mest ydmygende nederlag i hans karriere.

Lavede musik med Haaland
Ifølge Goal har Erik Botheim og Erling Haaland haft et tæt venskab i mange år, selvom de som 12-årige ikke brød sig om hinanden. Tre år senere endte de dog på det samme ungdomslandshold.

- Vi har været gode venner lige siden, lød det for nyligt fra Botheim i et interview med Avisa Nordland

Ifølge Goal var Botheim og Haaland i 2016 del af en musikalsk trio ned navn Flow Kingz. Deres nummer 'Kygo Jo' blev et hit på YouTube, da Haaland fik sit store gennembrud. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.