• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Haalands far: Solskjær var den eneste i United, der ville have ham

Foto: Getty Images

Erling Haaland fravalgte Manchester United, fordi Ole Gunnar Solskjær var den eneste i klubben, der ville have ham. Det fortæller Dortmund-spillerens far.

Af marboe

Interessen fra Manchester United var reel, men det blev i sidste ende Dortmund, der løb med eftertragtede Erling Haaland i vinterens transfervindue.

Det springende punkt for den målfarlige nordmand var, at Ole Gunnar Solskjær var den eneste i United, der ville have den daværende Red Bull Salzburg-spiller til klubben. Det fortæller hans far, Alf-Inge Haaland.

- Man ved aldrig, hvordan det ville være gået i andre klubber. Det kunne have gået godt. Vi får aldrig et svar på det, men vi er glade for den klub, han er i, indleder han over for norsk TV2 og uddyber:

- Man skal tage til en klub, hvor alle vil have en - ikke kun træneren. Det er det vigtigste, når man kigger på, hvordan det er gået klubben de sidste fem-ti år, og hvilken retning de har bevæget sig i.

I sine 12 første kampe for Dortmund har Erling Haaland scoret 11 gange.

Ifølge London Evening Standard følger Manchester United ham stadig tæt og vil atter forsøge at lokke angriberen til Old Trafford på et senere tidspunkt.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...