• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

- Han skal forlade Manchester United

Foto: Getty Images

Manchester United-spilleren opfordres til at forlade klubben af landstræner.

Af marboe

Med 7 scoringer i 26 kampe har Edinson Cavani vist sig at være en pæn succes i Manchester United, men om få måneder udløber angriberens kontrakt med klubben.

Manchester United har en option i aftalen, der giver mulighed for at forlænge med et år, men denne er endnu ikke blevet udløst, og nu sættes 34-årige Cavani også i forbindelse med argentinske Boca Juniors.

Og står det til Mario Rebollo, der er assistenttræner på det uruguayanske landshold, bør Cavani finde sig en anden klub til sommer.

- Det vil hjælpe landsholdet, hvis Cavani tager til Boca eller et lignende sted. Førsteprioriteten er, at han spiller et sted, hvor han er komfortabel, og hvor niveauet er godt.

- Det vil være godt for os, hvis Cavani spiller, hvor han føler sig mest komfortabel. Det gør ikke nogen forskel for mig, om det er i Boca eller et andet sted, hvor han har det bedre. Han er nødt til at komme ind i en rytme og få konkurrence, siger Rebollo til 2 De Punta.

Manchester United hentede Edinson Cavani i PSG i sommer.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...