• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Heldige Randers: Undgår berygtet heksekeddel

Foto: Getty Images

Der bliver slet ikke samme smæk på tribunerne, når Randers torsdag møder Galatasaray på udebane.

Af tipsbladet.dk

Når Randers torsdag aften spiller returopgør i Europa League-kvalifikationen mod Galatasaray, så kan kronjyderne ånde lettet op over særligt én ting. 

Der kommer ikke til at være lige så mange tyrkiske tilhængere på stadion, for det er ikke Galatasarays sædvanlige hjemmebane Türk Telekom Stadyumu, som kampen skal spilles på.

Det skyldes, at stadionet er i gang med at blive renoveret, hvorfor Galatasaray i øjeblikket lejer sig ind på forskellige stadions for at spille deres hjemmekampe.

I stedet er det stadionet Recep Tayyip Erdoğan Stadium, som agerer grønsvær for torsdagens opgør, hvor vinderen napper en plads i Europa League-gruppespillet.

Det er en væsentlig detalje, for der er stor forskel på, hvor mange tilskuere som kan være på lægterne.

På Türk Telekom Stadyumu er kapaciteten på næsten 53.000 tilskuere, mens tilfældet blot er omkring 14.000 på vikarstadionet. 

Da tyrkiske klubber samtidig er omfattet af begrænsninger på, hvor mange tilskuere som er tilladt på stadion, så ryger kapaciteten yderligere ned. 

Der må nemlig kun blive lukket 50 procent af den normale kapacitet ind på stadion, hvilket reducerer antallet, så kapaciteten på Recep Tayyip Erdoğan Stadium sniger sig ned på 7.000.

Det bekræfter den tyrkiske journalist Yağız Sabuncuoğlu over for tipsbladet.dk. Samtidig tvivler han på, at der endda kommer så mange.

- Jeg tror, at der maksimalt kommer 5.000, for ikke mange tager til fodboldkampe disse dage. For eksempel har Fenerbahce en kapacitet på 25.000 tilskuere, men kun 10.000 kommer på stadion, forklarer han og pointerer, at det manglende fremmøde skyldes coronavirus.

Kampen mellem Galatasaray og Randers fløjtes i gang torsdag klokken 20. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.