• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Henrikh Mkhitaryan efter Arsenal-exit: Jeg følte mig ikke glad i England

Foto: Getty Images

Henrikh Mkhitaryan følte sig ikke længere glad i England og glæder sig over skiftet til AS Roma denne sommer.

Af risager

Henrikh Mkhitaryan forlod England denne sommer efter tre år, hvor han først spillede for Manchester United og derefter Arsenal.

I den kommende sæson skal han spille for AS Roma i den italienske Serie A, og det er et skifte, der har været tiltrængt, føler den armenske offensivspiller. I England følte han sig ikke længere glad.

- Jeg er nødt til at nyde at spille fodbold, uanset hvor det er. I England følte jeg mig ikke længere glad, siger Henrikh Mkhitaryan til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg fik et opkald fra min agent, og jeg ville skifte, fordi det var en fantastisk mulighed for mig. Jeg havde ikke engang en diskussion med min agent om penge. Måske passede jeg mig ikke så godt ind i engelsk fodbold, så jeg synes, et skifte var godt.

Allerede næste sommer kan Henrikh Mkhitaryan imidlertid være tilbage i England. I første omgang har AS Roma blot lejet midtbanespilleren i Arsenal.

Tidligere i karrieren har den 30-årige armener også spillet for Shakhtar Donetsk i Ukraine og Borussia Dortmund i Tyskland. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...