• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Henter midtbanetalent tilbage fra leje: Og lejer ham ud igen

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds unge midtbanetalent James Garner bliver angiveligt hentet tilbage fra leje i Watford og udlejet på ny i den næstbedste engelske række.

Af arp2

Manchester United har flere spillere på udleje i denne sæson, og fredag blev det officielt, at også Jesse Lingard fremover kommer til at tilbringe resten af sæsonen væk fra klubben i West Ham United.

Ifølge Manchester Evening News henter Ole Gunnar Solskjær og kompagni dog nu en af lejesvendene hjem igen.

Der er tale om det 19-årige midtbanetalent James Garner, der siden starten af sæsonen har været udlejet til Premier League-nedrykkerne fra Watford i landets næstbedste række. 

Garner fik helt frem til nytår ellers rigeligt med spilletid for topholdet i Championship, men efter fyringen af manager Vladimir Ivic kort før jul har United-lejesvenden været ude i kulden under den nye manager Xisco Munoz. 

Manchester United har derfor hentet Garner hjem, men den unge englænder kommer ikke til at være længe i klubben.

Ifølge Manchester Evening News er en ny lejeaftale nemlig på trapperne. 

Det forventes således, at 19-årige James Garner inden for de kommende dage vil blive præsenteret i Nottingham Forest, der også spiller i Englands næstbedste række. 

Englænderen nåede at spille 20 Championship-kampe for Watford. Han har syv førsteholdsoptrædener for Manchester United på sit cv. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...