Imponeret Marseille-chef: Mbappe og Di Maria er aliens
Europa League

Kylian Mbappe og Angel Di Maria stod for Paris Saint-Germains tre mål i 3-1-sejren over Marseille søndag aften.

Marseille blev Paris Saint-Germains seneste offer på hjemmebanen Parc Des Princes søndag aften, da de parisiske værter løb med en 3-1-sejr, og dermed har Paris Saint-Germain vundet alle deres 15 hjemmebanekampe i Ligue 1 i denne sæson.

Men trods resultatet var gæsternes cheftræner, Rudi Garcia, tilfreds med sit mandskabs præstationen. Der er bare ikke meget at stille op, når man står overfor Paris Saint-Germains stjerner, der er overnaturlige, mener Garcia..

- Vi behøver ikke at skamme sig over dette nederlag. Taktisk var vi meget gode i første halvleg, fortæller Garcia ifølge Goal og fortsætter:

- Det (Paris Saint-Germains føringsmål kort før pausen, red.) var en hændelse, der ændrede kampen. Vi gjorde heller ikke nok, efter at vi udlignede. Og når man har to aliens som Mbappe og især Di Maria, hjælper det dig med at vinde kampe. De kan gøre forskellen.

Mbappe og Di Maria spillede hovedroller i kampen. I første halvleg var det nemlig Mbappe, der bragte Paris Saint-Germain foran, og efter at Marseille havde udlignet umiddelbart efter pausen, scorede Di Maria til både 2-1 og 3-1.

Paris Saint-Germain fører i øjeblikket Ligue 1 overbevisende, da de har 77 point efter 28 kampe. Marseille er nummer fire med 47 point og har spillet en kamp mere end Paris Saint-Germain.