• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Aagurd

Inter tromler videre i Europa League med storsejr

Inter tromler videre i Europa League med storsejr
Foto: Getty Images

Italienerne udraderede de østrigske gæster med 4-0, og de er dermed videre i Europa League.

Af aagurd

Det var et skuffet Inter-mandskab, der inden jul røg ud af Champions League, men det var ikke til at se over to kampe mod Rapid Wien, som sammenlagt blev nederlagt med 5-0 efter en 4-0-sejr hjemme i Milano.

Værterne var i fuld kontrol gennem hele opgøret. Gæsterne havde det ikke nemt, og det var tydeligt, at Serie A-klubben havde et ekstra gear, når der var behov for det.

Blot ti minutter var spillet, da Inter bragte sig foran. Gode udfordringer af Ivan Perisic førte til rod i Wien-feltet, og bagerst i feltet dukkede Matias Vecino op. Uruguayaneren kunne banke føringsmålet i nettet.

Mindre en ti minutter efter det første mål blev ondt værre for østrigerne. Igen var der rod omkring Rapid Wiens felt og efter et par ballonbolde landede kuglen for fødderne af Andrea Ranocchia, som flot flugtede læderet i nettet.

Inter overlod lidt mere initiativ, men sejren kom aldrig i fare. Mod slut udbyggede Inter yderligere. Først scorede Ivan Perisic en perle, hvor han først driblede forbi Wien-keeperen, inden han elegant løftede bolden i mål.

Til sidst kom indskiftede Matteo Politano også på tavlen efter oplæg fra en yderst veloplagt Perisic, som efter gode driblinger serverede bolden for italieneren, som let kunne score.

Mere blev det ikke til, og dermed er Inter videre til Europa Leagues 1/8-finaler med en meget overbevisende samlet sejr.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...