• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Israelsk klub sender undskyldning til Harry Kane efter bizar video

Foto: Getty Images

Maccabi Haifa har inden torsdagens opgør mod Tottenham set sig nødsaget til at sende en undskyldning til Harry Kane.

Af gram

Det bliver formentligt en smule akavet, når Harry Kane og Mohammad Abu Fani i aften skal hilse på hinanden inden Europa League-kvalifikationskampen mellem Tottenham og Maccabi Haifa. 

Inden opgøret i London har den israelske klub således set sig nødsaget til at undskylde for Abu Fanis opførsel efter sidste uges opgør mod FC Rostov, hvor midtbanespilleren scorede sejrsmålet, der altså sikrede Maccabi Haifa avancement til playoff-runden, hvor Tottenham venter. 

Læs også: Bale er tilbage på træningsbanen: Har udset sig dato for Spurs-comeback

- Harry Kane på min diller, lød det således fra Mohammad Abu Fani, mens israeleren dansede og tog sig selv i skridtet i omklædningsrummet efter sejren over FC Rostov.

Uforbeholden undskyldning
Inden torsdagens kamp mod London valgte Maccabi Haifa-direktøren Assaf Ben-Dov at deltage, så han kunne undskylde for Abu Fanis opførsel.

- Jeg deltager normalt ikke ved pressemøder, men denne gang følte jeg, at det var nødvendigt. Efter kampen mod Rostov i Rusland kom en af vores spillere med en upassende bemærkning, som udviste manglende respekt overfor Tottenham-spilleren Harry Kane. Vores klub fordømmer den slags opførsel. Vi er en klub, der står fast på, at mennesket kommer før spilleren. Jeg vil gerne udnytte lejligheden til at undskylde overfor Tottenham og Harry Kane, som vi har stor respekt for. Vi ønsker, at de får en succesfuld sæson, lød det ifølge The Sun fra Ben-Dov.

Ingen sure miner fra Mourinho
Efterfølgende kommenterede José Mourinho også det bizarre optrin. 

- Deres sidste kamp var i Rostov, og efter den kamp har de haft tid til det hele. De har haft tid til at hvile og til at analysere. De har haft tid til at forberede sig rent taktisk. For os er sandheden, at det eneste, som mine spillere ved om Maccabi, er den sjove video, som en af deres spillere lavede om os. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...