• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Johnsson kåret som bedste spiller i Europa League-kvartfinalerne

Foto: Getty Images

FC Københavns Karl-Johan Johnsson overgik hver og en i de fire Europa League-kvartfinaler og er blevet rundens spiller.

Af tipsbladet.dk

Der var godt med ros til FC Københavns spillere efter mandagens Europa League-kvartfinale mod Manchester United, som endte med et 0-1-nederlag efter forlænget spilletid. Nogle af spillerne fik dog mere opmærksomhed end andre, og én af dem var den svenske målmand Karl-Johan Johnsson.

Det var tilmed også noget, som man bemærkede udenfor den danske grænse, da UEFA nominerede ham til at være rundens spiller - og nu viser det sig også, at den svenske keeper vandt den afstemning.

Det har UEFA offentliggjort på deres Europa League-konto på Twitter. 

Læs også:Kalle Johnsson og tre United-spillere på ugens hold i Europa League

I forbindelse med afstemningen var også Lucas Ocampos fra Sevilla, Taison fra Shakhtar Donetsk samt Inters Nicolo Barella ligeledes nomineret, men dem fejede Johnsson altså af banen.

Johnssons indsats i kampen mod Manchester United var til at aflæse klart efter kampen, da det blev til 13 redninger fra ham. Flere af dem var ganske store af slagsen, og det var også kun et straffespark fra Bruno Fernandes, som kunne overliste 'Kalle' Johnsson.

Dermed får han et lille plaster på såret efter FCK blev slået ud af Europa League efter kvartfinalen, som er det længste klubben er nået.

Læs også:Det store Europa-overblik: Se programmet for Champions League og Europa League


---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...