• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Kæmpe beløb: Så meget har United spildt på Alexis Sánchez

Foto: Getty Images

Manchester United har brugt massive summer på Alexis Sánchez, siden chileneren blev hentet i Arsenal.

Af marboe

Alexis Sánchez vender formentlig tilbage til Manchester United efter endt lejeophold i Inter, og det vil betyde, at englænderne atter skal smide en stor sum penge efter chileneren. Alexis' United-kontrakt indeholder således en loyalitetbonus på 9,3 millioner kroner årligt.

Klubben har i forvejen brugt knap 550 millioner kroner på angriberen, der rykkede til Old Trafford i starten af 2018, skriver Daily Mail.

Dengang underskrev Alexis en aftale, der indbringer ham 3.3 millioner kroner om ugen. Derudover fik han 59 millioner kroner i sign on-bonus, og så kunne han se 635.000 kroner tikke ind på kontoen hver gang, han startede inde.

Med billedrettigheder oveni kunne den ugentlige indkomst løbe op i 4.75 millioner kroner.

Ole Gunnar Solskjær og co. forsøgte at slippe af med den enorme løncheck, da Alexis i sommer blev udlejet til Inter, men italienerne ville ikke betale mere end 38 millioner kroner af hans årlige løn, hvorfor United selv måtte dække de resterende 136 millioner.

Alexis Sánchez har med sine i alt 2.781 minutter for Manchester United kostet klubben næsten 198.000 kroner per spilleminut.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...