• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Kjær har udsigt til konkurrence i Milan-forsvaret

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at Milan nu har planer om at hente en række unge spillere til truppen. Heriblandt til forsvaret.

Af okstroem

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær har siden sin ankomst til AC Milan været mere eller mindre en fast del af startopstillingen. Her har han på det seneste været makker med Chelsea-lejesvenden Fikayo Tomori, men der kan være mere på vej til forsvaret.

Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport, som peger på, at man i det hele taget har planer om at hente flere unge spillere til klubben.

Til forsvaret har man angiveligt udset sig Düsseldorfs 18-årige Jamil Siebert. Han har dog lige forlænget sin kontrakt med vesttyskerne, men ikke desto mindre regner man med, at hvis det ikke bliver til oprykning til Bundesligaen, så har milaneserne en mulighed.

Endvidere skulle de have Genks 19-årige målmand Maarten Vandevoordt på radaren, ligesom Dortmunds U17-anfører Vasco Walz også har tiltrukket sig interesse. For sidstnævnte lader det også til, at Barcelona har fået øjnene op for den 16-årige midtbanespiller, som har kontraktudløb til sommer.

Længere fremme på banen er der tale om et lidt mere kendt navn af følgere af Serie A, da man gerne vil have Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic. Hvis det ikke lykkes, så holder de efter sigende også øje med Benfica-forwarden Darwin Nuñez fra Uruguay er blevet et emne for Milan, melder førnævnte avis altså.

Milan har i denne sæson kurs mod tilbagevenden til Champions League efter en årrække udenfor dét selskab. De er på andenpladsen i den bedste italienske række, hvor de har seks point ned til den nærmeste plads udenfor Champions League-placeringerne.

32-årige Simon Kjær har kontrakt med Milan frem til sommeren 2022.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...