• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Langer ud efter Arsenal-spillerne: De ignorerer Ødegaard!

Foto: Getty Images

Arsenals spillere var ikke dygtige nok til at sætte Martin Ødegaard i scene mod Benfica. Sådan lyder kritikken nu fra Arsenal-legenden Martin Keown.

Af arp2

Arsenal måtte nøjes med 1-1 i Europa League-turneringen i det første af to knock-out opgør, da de torsdag var på besøg hos Benfica i det portugisiske. 

Kampen var samtidig den første, hvor den norske lejesvend fra Real Madrid Martin Ødegaard spillede 90 minutter for Arsenal, inden han lod sig udskifte i dommerens tillægstid. 

Ødegaard viste egentlig rigeligt med initiativ i opgøret, men holdkammeraterne får nu kritik for ikke at imødkomme nordmandens engagement tilstrækkeligt. 

Det er nærmere præcist Arsenal-forsvarslegenden Martin Keown, der stadig ser mulige forbedringer, hvis Ødegaard skal blive en succes i London-klubben.

- Ødegaard virker til at være en spiller, som Arsenal er klar til at vente på, slår til. Torsdag var der tegn på gode kombinationer, flot overblik og teknisk overskud fra ham. Men Arsenal-spillerne virker nogle gange til at ignorere ham, de gav ham slet ikke bolden nok. Det bliver de nødt til at arbejde med, siger Keown til radiostationen talkSPORT og fortsætter:

- Hvis du har en spiller, der leder efter rum på midtbanen, bliver du nødt til at bruge ham, og han har uden tvivl talentet til at finde sine medspillere, siger Arsenal-legenden.

Han understreger dog samtidig, at man skal have tålmodighed med nordmanden. 

Næste opgave for Arsenal og Ødegaard er en svær udekamp mod Manchester City søndag aften i Premier League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...