• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Legendes råd til Kane: Forlad Spurs

Foto: Getty Images

Harry Kane får mest ud af sin karriere, hvis han tager væk fra Tottenham, forklarer United-ikonet Roy Keane.

Af okstroem

Den engelske målmaskine Harry Kane har i de seneste sæsoner været nævnt som en mulighed for en lang række europæiske storklubber. Det er dog aldrig blevet til et skifte væk fra Tottenham, men nu har han også set åbnet lidt op for spekulationer om et skifte til sommer.

En transfer er da også det eneste rigtige for Kane, hvis man spørger Premier League-legenden Roy Keane, som i sin tid var anfører for Manchester United. Han fortæller til ITV, at han vil anbefale Kane at komme væk fra Spurs.

- Hvis du er en topspiller, så vil du gerne vinde store trofæer. Der er et par store måneder på vej for Tottenham, hvor man er i finalen i ligacuppen - og kan de komme med i top fire? Det er et stort spørgsmålstegn. Kommer han til at være påvirket af det, siger Keane og fortsætter:

- Han er på kontrakt i Tottenham, så de kommer til at have deres at skulle have sagt, men hvis man er i hans sko til sommer, så synes jeg, at han skal skifte for at kunne vinde de store titler. Det kommer han ikke til at gøre i Tottenham, lyder dommen fra Keane.

Keane og Tottenham var dog i finalen i Champions League i 2019, hvor man tabte med 0-2 til Liverpool. I det hele taget har det ofte været lige ved og næsten for dem. Roy Keane selv kan i den forbindelse pege på, at han spillede en stor rolle, da United vandt turneringen i 1999. 

Derudover blev det også til syv engelske mesterskaber blandt meget andet for Roy Keane. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...