• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Lukaku hylder Gerrards stjerne efter flot fair play-aktion

Foto: Getty Images

Rangers er videre til 1/8-finalerne i Europa League, selvom Alfredo Morelos opgav en oplagt målchance, da en modstander blev skadet.

Af gram

Alfredo Morelos er mest kendt for sin målfarlighed og de uforholdsmæssigt mange røde kort, han får raget til sig.

Men torsdag viste colombianeren sig som en god sportsmand, da Steven Gerrards Rangers-mandskab mødte belgiske Antwerpen i Europa League. Ved stillingen 1-1 stoppede Morelos således sit løb i en ellers farlig situation, fordi en Antwerpen-spiller var blevet ramt af en fibersprængning.

Ros fra Christian Eriksens holdkammerat
Et par af Morelos' holdkammerater så ikke videre tilfredse ud med colombianerens beslutning, men Inter-stjernen Romelu Lukaku var begejstret for Rangers-profilens beslutning. Belgieren, der åbenbart fulgte kampen, roste således Morelos på Twitter.

- Fair play af Morelos fra Glasgow Rangers. Frit løb mod mål, men han stopper sit løb, på grund af en skade til en modstander. Stærk sportsånd, lød det således fra Lukaku.

Rangers endte da også med at vinde hjemmekampen med 5-2, således at skotterne gik videre til 1/8-finalerne med sammenlagt 9-5. Og efter slutfløjtet fik Alfredo Morelos også ros af sin chef, Steven Gerrard.

- Han kan godt lide den her turnering... og jeg ved godt, hvorfor. Hør her, når han er bedst, så er han virkelig stærk. Han kan holde på banen. Han er snedig og han er fysisk stærk. Hans fysik er en stor styrke, for det er hårdt for forsvarsspillerne. Især dem, der ikke selv har den store fysik, lød det således, ifølge BT Sport, fra Gerrard.

Der trækkes lod til 1/8-finalerne senere i dag. Rangers risikerer her at trække klubber som Manchester United, Arsenal, Tottenham, Milan, Roma og Ajax.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...