• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Maguire raser: Det er bare latterligt

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds Harry Maguire er alt andet end tilfreds.

Af marboe

Søndag eftermiddag står Manchester United over for Aston Villa, tirsdag aften gælder det Leicester, og torsdag aften får De Røde Djævle så besøg af ærkerivalerne fra Liverpool.

På fem dage spiller Manchester United altså hele tre kampe, og bekymrer Harry Maguire, der ikke forstår Premier Leagues planlægning.

- Det kommer til at blive rigtig hårdt. Jeg tror aldrig, at det er sket før i Premier Leagues historie. Jeg ved ikke, hvorfor man har gjort det, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Tre kampe på fem dage er bare latterligt. Det er hårdt, når man har to kampe på tre dage henover julen, som det nogle gange sker. Man spiller, hviler og spiller så igen. Det er hårdt. Men at have tre kampe på fem dage... Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Jeg ved ikke, hvorfor de besluttede sig for det.

- Vi må bare leve med det. Vi er nok nødt til at rotere, så vi kan sikre, at vores hoveder er friske, og at vi kan vinde kampene, hvilket er vores mål.

Manchester United indtager andenpladsen i Premier League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...