• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Manchester United forlænger med svensk landsholdsspiller

Foto: Getty Images

Manchester United lægger yderligere fem år på Victor Lindelöfs kontrakt få dage efter at kontrakten med David De Gea også blev forlænget.

Af degn

Mandag forlængede Manchester United kontrakten med målmand David De Gea og nu følger den engelske storklub trop med en anden af holdets faste spillere.

Således melder Manchester United på sin hjemmeside, at klubben forlænger kontrakten med defensivprofilen Victor Lindelöf, så den nu udløber i sommeren 2024.

- Siden den dag, hvor jeg ankom til United, har det følt som hjem. Jeg er vokset markant som spiller og person i de seneste to år, og det er jeg taknemmelig for over for alle i klubben. Jeg elsker fodbold og mit mål er at hjælpe holdet med at vinde trofæer og at gengælde fansene for deres loyale støtte, siger Lindelöf om kontraktforlængelsen til Manchester Uniteds hjemmeside.

25-årige Lindelöf kom til Manchester United fra Benfica i 2017. Han har desuden en fortid i barndomsklubben Västerås SK. Han har spillet 29 landskampe for Sverige.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...