• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Manchester United kiggede på italiensk landsholdsspiller i 9-1-sejr

Foto: Getty Images

Scouts fra Manchester United var på tribunen for at overvære Nicoló Zaniolo i mandagens nedsabling af Armenien, beretter Il Messaggero.

Af marboe

Nicoló Zaniolo scorede to gange for Italien, da støvlelandet mandag uddelte bank og sendte Armenien hjem med et 9-1-nederlag i bagagen.

Il Messaggero beretter, at Manchester United til kampen på Stadio Renzo Barbera havde scouts på tribunen til at holde øje med AS Roma-stortalentet, og de har med al sandsynlighed været glade for, hvad de så.

Det italienske medie skriver, at Roma forhandler med United om en permanent aftale til Chris Smalling, og her vil englænderne forsøge at inkludere Zaniolo i handlen.

Nicoló Zaniolo blev den yngste Roma-spiller til at score på det italienske landshold nogensinde i nedsablingen af Armenien.

I denne sæson har den 20-årige midtbanespiller lavet fem mål og et enkelt oplæg i 16 kampe for hovedstadsklubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...