• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Mata: Sværere end nogensinde at komme i top fire

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds Juan Mata mener, at det er sværere end nogensinde at komme i top fire i Premier League.

Af marboe

Manchester United snublede i weekenden og tabte til Newcastle, og det betyder, at Ole Gunnar Solskjærs mandskab blot er på 12. pladsen i Premier League efter ni point i de første otte kampe.

I top fire finder man omvendt Liverpool, Manchester City, Arsenal og Leicester, mens Chelsea, Crystal Palace og Burnley følger efter.

Juan Mata, der skiftede til United efter en årrække hos Chelsea i 2014, mener, at det er sværere end nogensinde at slutte blandt de øverste fire i England.

- Jeg synes, at alle klubber forbedrer sig. Klubber som Leicester køber rigtig godt ind, og de har rigtig gode spillere, som kan tage dem til et nyt niveau. For ikke længe siden vandt de Premier League, så de ved, hvad der kræves for at vinde, siger han til Sky Sports og uddyber:

- Fodbold er sværere nu, fordi alle klubber vokser meget, så sporten er mere konkurrencedygtig, og alle klubber kan hente gode spillere. Man skal blive bedre hver eneste sæson for at opnå ens målsætninger.

Den spanske midtbanespiller fortæller desuden, at han sætter en dyd i at hjælpe de mange unge spillere, som begynder at komme ind på Uniteds førstehold.

- Vi har masser af unge spillere, og nogle gange ser jeg mig selv i dem. Jeg kan huske, da jeg var i Valencia som 18- eller 19-årig, og jeg havde nogle svære perioder, fordi jeg ikke spillede så meget i begyndelsen, men de ældre spillere hjalp mig. Det er det, jeg synes, at erfarne spillere skal gøre med unge spillere.

Efter landskampspausen venter en svær opgave mod Liverpool for Mata og co.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...