• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

McTominay roser: Verdensklasse Pogba kan alt

Scott McTominay er særdeles imponeret over sin holdkammerat, Paul Pogba.

Af marboe

Scott McTominay og Paul Pogba imponerede sammen på Manchester Uniteds centrale midtbane i løbet af optakten til denne sæson, og midtbaneduoen startede også inde i Premier League-premieren mod Chelsea.

Opgøret endte, blandt andet efter to assists fra Pogba, med en 4-0-sejr til Ole Gunnar Solskjærs mandskab, og McTominay har masser af roser til sin franske kollega.

- Når man spiller med Paul, kan han godt lide at komme i boksen, og så er dit job at sørge for, at vi er sikret bagtil. Man skal selvfølgelig huske og respektere, at Paul er en verdensklasse spiller, som kan mere eller mindre alt på en fodboldbane, fortæller skotten til klubbens hjemmeside og uddyber:

- Man skal vænne sig til, hvad han gør, og hvilke løb han tager og selvfølgelig tilpasse ens spil efter det. Hvis du spiller med en anden, skal du også tilpasse dig efter det.

Den 22-årige landsholdsspiller mener desuden, at det gavnede duoen at spille masser af kampe sammen i løbet af pre-season.

- Man er nødt til at have et forhold til den spiller, man spiller sammen med, og vi havde et godt forhold på vores tur og i de kampe, vi spillede sammen, mens vi var afsted. Det handler naturligvis om at bygge dette forhold op og fastholde det, så vi kan lære, hvad vi hver især gør og tilpasse os efter det. Jeg synes, at vi har håndteret det godt.

Næste opgave for McTominay, Pogba og resten af United-mandskabet er mandagens møde med Wolves.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...