• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Medie: Derfor har Spurs ikke fyret Mourinho endnu

Foto: Getty Images

José Mourinho er stadig Tottenham-manager på trods af svigtende resultater, og det kommer han til at være et stykke endnu. Det er der flere grunde til, melder ESPN.

Af arp2

Tottenham startede sæson flot, men det seneste stykke tid har José Mourinho, Pierre-Emile Højbjerg og kompagni haft aldeles svært ved at holde kadencen.

De seneste fem Premier League-kampe har kastet fire nederlag og blot én enkelt sejr af sig, og Spurs befinder sig derfor også på en skuffende niende plads i tabellen - dog ikke mange point fra top fire. 

Spørgsmålet om, hvorvidt José Mourinho kan fortsætte med at være træner i klubben, er derfor også blevet mere presserende, som sæsonen er skredet frem, men portugiseren sidder angiveligt nogenlunde sikkert et stykke tid endnu.

Det skriver sportsmediet ESPN.

Mediet beretter på baggrund af anonyme kilder, at bestyrelsesformand Daniel Levy har besluttet at vente til slutningen af sæsonen med at afgøre portugiserens fremtid.

Én af årsagerne er, at det angiveligt vil koste Tottenham i omegnen af 30 millioner pund at fyre Mourinho, da hans kontrakt ikke indeholder en klausul, der giver Tottenham mulighed for at afbryde samarbejdet uden større omkostninger. 

Den anden årsag er finalen i Carabao Cup'en. Finalen spilles normalt i februar, men er i denne sæson flyttet til april, og det kan komme Mourinho til gavn.

Portugiseren kan nemlig på den måde blive ved med at henvise til finalen på Wembley som et bevis på, at han indtil videre er godt på vej til at levere klubbens første trofæ siden 2008 - hvilket netop var årsagen til, at han blev ansat.

I finalen skal Tottenham møde formstærke Manchester City. Søndag venter der i første omgang et London-opgør mod West Ham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...