• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Medie: FCK scorer mindst 10 millioner på Manchester United-kamp

Foto: Getty Images

Det har været en god forretning for FC København at være med i Europa League.

Af tipsbladet.dk

125 millioner danske kroner.

Så meget har FC København skrabet sammen via Europa League, skriver Ekstra Bladet.

Pengene er et tiltrængt plaster på såret for en sæson, der har været præget af coronakrisen, hvor manglende tilskuere har kostet fodboldklubberne rundt om i verden dyrt.

Læs også:Avis: Dansk minister sviner FCK-spillere

Mange af millionerne var formentlig tikket ind alligevel, men FC Københavns videre avancement og første plads i kvartfinalen nogensinde, gør en betydelig forskel.

Skulle københavnerne overraske alt og alle og slå mægtige Manchester United ud af Europa League venter yderligere 18 millioner kroner.

Til trods for de mange millioner er der en smule malurt i bægeret. For indtægten kunne givetvis være endnu større, hvis FC København havde spillet en hjemmebanekamp med tilskuere mod henholdsvis Istanbul Basaksehir og Manchester United.

Læs også:Da Manchester United klaskede Brøndby: Værste nederlag i mit fodboldliv

Ifølge Ekstra Bladet har kampen mod Manchester United i Parken en værdi på mindst fem mio. kr., mens FCK i sidste uge fik glip af i omegnen af fire mio. kr.

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment nedjusterede forleden et forventet overskud på mellem 0-20 milioner danske kroner til underskud i niveauet 150-200 millioner.

Læs også:Officielt: Esbjerg henter islandsk angriber

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:David Nielsen om EL-lodtrækning: Vi er favoritter

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...