• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Medie: United vil gøre Ighalo-aftale permanent

Foto: Getty Images

Manchester United har tænkt sig at veksle Odion Ighalos lejeaftale til en permanent kontrakt, skriver Daily Mail tirsdag.

Af marboe

Forventningerne til Odion Ighalo var ikke nævneværdigt store, da Manchester United i vinter lejede den nigerianske angriber, Odion Ighalo, i Shanghai Shenhua.

Men den tidligere Watford-angriber har taget alle med storm, og 318 spilleminutter senere står han noteret for fire kasser og et enkelt oplæg.

På grund af den verserende coronavirus får Ighalo dog formentlig ikke mulighed for at bevise sig yderligere, inden hans lejeaftale med United løber. Alligevel skal han ikke være bekymret for sin fremtid i klubben, skriver Daily Mail, som erfarer, at United har planer om at veksle lejeafalen til en permanent aftale.

Ifølge mediet forlanger kinesiske Shanghai Shenhua i omegnen af 120 millioner kroner.

Ighalo blev efter sigende hentet til Manchester United, fordi Ole Gunnar Solskjær og co. ikke lykkedes med at købe Joshua King i Bournemouth.

Nigerianeren scorede 40 mål i 100 kampe for Watford i perioden fra 2014 til 2017.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...