• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Mourinho håner Real Madrid: Jeg ville ønske, at jeg havde Bales dårlige ry

Foto: Getty Images

José Mourinho sendte en stikpille i Real Madrids retning, da portugiseren blev spurgt om Gareth Bales ry i Spanien.

Af gram

Tottenham møder torsdag Antwerpen i Europa League, og forud for udekampen blev José Mourinho spurgt, om han har tænkt sig at spare Harry Kane eller Son Heung-min, samt om Gareth Bale kommer til at starte inde.

- Du stiller for mange spørgsmål! Dine spørgsmål handler om fodbold, hvilket dog er det vigtigste. Jeg foretrækker at fortælle om nogle af dem, der skal spille, og ikke dem, der ikke skal spille. Bale kommer til at spille. Vi har alle, ikke bare en følelse, men også data, der viser, at Bale er tæt på. Han arbejder virkelig hårdt. Han er et glimrende eksempel for alle. En stor spiller som ham, han tog med til Burnley og blev på bænken i 90 minutter, uden at spille ét eneste minut, lyder det ifølge Football London fra Mourinho.

Læs også: Bale erkender: Jeg er ret rusten

Ligeglad med Bales ry i Spanien
På pressemødet blev José Mourinho desuden spurgt til Bales omdømme i Spanien, hvor waliseren ofte blev kritiseret for sin attitude.

- Omdømme er en ting, fakta er en anden ting. Jeg ville elske at have hans omdømme og fire Champions League-titler. Jeg har kun to. Sandheden om Gareth er, at han gjorde en forskel i den klub. Det var en klub, som i årevis - faktisk i mere end et årti - ikke havde formået at komme længere end kvartfinalen i Champions League. Og pludselig tog de et stort spring med tre Champions League-semifinaler på stribe, og efter hans ankomst vandt de fire gange på fem år. Det er fakta, som jeg ser det.

- Omdømmet er ikke vigtigt for mig. Fakta er vigtigt. Han gjorde en stor forskel i den klub. Jeg kan kun udtale mig om, hvordan han har været her hos os. Og her han været utrolig. Han kom selvfølgelig hertil med en skade. Og når man har været skadet i lang tid, så tager det selvfølgelig noget tid. Den tid giver vi ham. Han arbejder meget hårdt. Jeg tror, at han er meget begejstret for, hvor organiseret vores klub er. Det har han nok ikke været vant til. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...