• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Mourinho raser mod sine spillere - men hylder pragteksemplaret Højbjerg

Foto: Getty Images

José Mourinho var en bitter mand torsdag aften, men Tottenham-bossen havde overskud til at rose Pierre-Emile Højbjerg.

Af gram

Tottenham smed torsdag en 3-2-sejr i udekampen mod LASK Linz i Europa League, da østrigerne fik udlignet til 3-3 i overtiden. 

Gareth Bale, Son Heung-min og Dele Alli kom på tavlen for Premier Leagues tophold, der dog alligevel måtte nøjes med uafgjort til sidst. Og efter slutfløjtet var cheftræner José Mourinho ude med riven efter Tottenham-spillerne. 

Læs også: Premier League-legende: Højbjerg er en fucking bølle

- Jeg tror, at det er et spørgsmål om attitude, hvilket jeg har oplevet før, selv i Manchester United. Der oplevede jeg en lignende situation, hvor vi tabte to udekampe i gruppespillet. Da vi nåede frem til knockoutrunden og mødte bedre modstandere, så gik holdet ind til kampene på en anden måde, lød det ifølge BBC fra Mourinho. 

Bitter Mourinho
I interviewet efter torsdagens kamp i Østrig blev Mourinho spurgt, hvad han havde lært af opgøret. 

- Intet nyt, faktisk. Jeg var allerede klar over, at en Europa League-gruppekamp ikke motiverer nogle af spillerne, lød det bitre svar fra Tottenham-bossen. 

Med det ene point i Østrig er Tottenham sikker på at avancere fra gruppen. London-klubben skal dog slå Antwerpen hjemme i næste uge, for at sikre sig førstepladsen i gruppen. 

- Vores hold er et anderledes hold på hjemmebane. Når vi tager til Antwerpen, til Ludogorets og til LASK... stadionet, vejret, tomheden, atmosfæren... jeg får en følelse af, at - faktisk er det ikke en følelse, men erfaring - nogle af spillerne ikke føler, at de burde være her, lyder det fra Mourinho. 

Ros til Højbjerg og Son
Set med danske briller var der dog et lyspunkt i Mourinhos tirade mod sine spillere. Tottenham-bossen slog således fast, at kritikken ikke gælder Pierre-Emile Højbjerg. 

- Det ironiske er, at spillere som Son og Pierre, som starter inde for os i alle kampe, er eksempler på spillere, som er ligeglade med, hvor vi spiller, og hvilken turnering, vi spiller. De er klar. Og de er der altid for holdet.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...