• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Mourinho: Sådan bliver sommer-transfervinduet

Foto: Getty Images

Tottenham-manager Jose Mourinho forventer, at det bliver et mærkeligt transfervindue til sommer.

Af okstroem

I transfervinduet forud for denne sæson hentede Tottenham blandt andet danske Pierre Emile Højbjerg til klubben. Nu venter et nyt sommertransfervindue lige om hjørnet, og selvom London-klubbens manager Jose Mourinho er klar over, hvad han går efter, så tør han ikke forvente noget.

Det fortæller han i ved pressemødet forud for holdets møde med Newcastle søndag.

- Vi er mest fokuseret på, hvad der sker lige nu end det næste. Men selvfølgelig har jeg en idé om, hvad klubben har brug for. Selvfølgelig deler vi vores idéer, og når jeg siger "vi", så mener jeg mig selv og klubben, som blandt andet tæller formand Daniel Levy, siger han og fortsætter:

- Så vi ved, hvad vi vil have. Men på samme tid kan vi alle regne med en underlig sommer. Jeg tror, at det vil blive mærkeligt i den forstand, at det bliver et anderledes vindue end i de tidligere sæsoner. Men nu handler det om at kæmpe for de point, som kan afslutte sæsonen så godt, som vi kan, lyder det fra Mourinho.

Det vil givetvis også være meget afgørende, hvorvidt de ender på en Champions League-plads eller ej.

I den seneste tid har Tottenham været sat i forbindelse med Southamptons Jannik Vestergaard, som i et interview med tipsbladet.dk har åbnet op for rygterne.

- Jeg kan kun sige, at det selvfølgelig altid er et skulderklap med historier om interesse fra andre store klubber, men lige nu har jeg kontrakt med Southampton, så det er ikke noget, jeg kan tale om. Jeg fokuserer på kampene i Premier League, på pokalsemifinalen på Wembley, fortæller Vestergaard.

Tottenham er i øjeblikket på sjettepladsen med tre point op til Chelsea på fjerdepladsen, der er den nærmeste Champions League-position.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...