• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Napoli sikrede overbevisende sejr over Salzburg

Det sluttede 3-0 til de italienske værter, da Napoli torsdag aften tog imod RB Salzburg i Europa Leagues 1/8-finaler.

Af risager

Napoli tog et vigtigt skridt mod en plads i kvartfinalerne i Europa League, da de torsdag aften slog RB Salzburg med 3-0 på hjemmebane. 

Napoli bragte sig foran efter 10 minutter. Efter et flot kontraangreb rundede polske Arkadiusz Milik RB Salzburgs keeper, Alexander Walke, før han nemt kunne lægge bolden i mål.

Og kun otte minutter senere blev føringen fordoblet. Denne gang var det midtbanespilleren Fabian Ruiz, der flot flugtede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Efterfølgende var Napoli i kontrol over kampen, og selvom RB Salzburg forsøgte at presse italienerne, blev det sjældent for alvor farligt.

I hvert fald ikke i den rigtige ende. I det 58. minut kom Napoli nemlig foran med 3-0, og denne gang var det RB Salzburgs forsvarsspiller Jerome Onguene, der uheldigt headede bolden i eget net.

Onguenes selvmål blev kampens sidste mål, og med en 3-0-sejr sikrede Napoli sig altså et godt udgangspunkt, før at de i næste uge skal spille returkamp i Østrig. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...