Video : Tipsbladet
Europa League

Napoli sikrede overbevisende sejr over Salzburg

Det sluttede 3-0 til de italienske værter, da Napoli torsdag aften tog imod RB Salzburg i Europa Leagues 1/8-finaler.

Napoli tog et vigtigt skridt mod en plads i kvartfinalerne i Europa League, da de torsdag aften slog RB Salzburg med 3-0 på hjemmebane.

Napoli bragte sig foran efter 10 minutter. Efter et flot kontraangreb rundede polske Arkadiusz Milik RB Salzburgs keeper, Alexander Walke, før han nemt kunne lægge bolden i mål.

Og kun otte minutter senere blev føringen fordoblet. Denne gang var det midtbanespilleren Fabian Ruiz, der flot flugtede bolden i nettet fra kanten af feltet.

Efterfølgende var Napoli i kontrol over kampen, og selvom RB Salzburg forsøgte at presse italienerne, blev det sjældent for alvor farligt.

I hvert fald ikke i den rigtige ende. I det 58. minut kom Napoli nemlig foran med 3-0, og denne gang var det RB Salzburgs forsvarsspiller Jerome Onguene, der uheldigt headede bolden i eget net.

Onguenes selvmål blev kampens sidste mål, og med en 3-0-sejr sikrede Napoli sig altså et godt udgangspunkt, før at de i næste uge skal spille returkamp i Østrig.