• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Ødegaard efter kanonkasse: - Jeg har følt mig hjemme her siden første dag

Foto: Getty Images

Martin Ødegaard scorede torsdag sit første mål i Arsenal-trøjen, og nordmanden slog efterfølgende fast, at han er virkelig glad for at være i London-klubben.

Af gram

Martin Ødegaard åbnede torsdag sin målkonto i Arsenal, da nordmanden torpederede et langskud ind bag den sagesløse Olympiakos-målmand José Sá i Europa League.

Ødegaard bragte således Mikel Artetas tropper foran med 1-0 efter 34 minutter i udekampen, som Arsenal endte med at vinde 3-1. London-klubben står således nu med det ene ben i kvartfinalen, og Martin Ødegaard var da også i strygende humør efter slutfløjtet.

- Det var en stor sejr for os. Det var et glimrende resultat. Tre mål på udebane. Og en sejr i den her turnering er altid stort. Måden, som vi kom tilbage efter det mål, vi indkasserede, og holdets mentalitet... det var fremragende, så jeg er glad for det hele, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Ødegaard.

- Det viser vores holdhånd og den måde, vi har hinandens ryg på. Hvis en spiller begår en fejl, så reagerer vi, og vi ved, at vi er nødt til at score. Det er sådan, det her hold er. Vi var nødt til at slå tilbage som hold, og det var det, vi gjorde i dag. 

- Jeg ønskede at få en afslutning på mål, og heldigvis fik jeg godt træf på bolden, og den røg ind. Det var et vigtigt mål, og jeg er glad. Jeg har følt mig hjemme her, siden den første dag. Jeg er glad for at være her, og jeg har det fremragende. Jeg er glad for at være en del af det her hold. 

Martin Ødegaard er udlejet fra Real Madrid, og den 22-årige nordmand har indtil videre spillet ni kampe for Arsenal. Næste opgave for Ødegaard og kompagni er på søndag mod Tottenham.

Du kan se Martin Ødegaards mål i videoen i toppen af artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...