Video : Tipsbladet
Europa League

PL-manager: Vi skal være mere hensynsløse

Arsenals spanske cheftræner, Mikel Arteta, vil ikke have, at hans spillere viser nåde over for modstanderne.

Premier League-klubben fik torsdag aften et skuffende 1-1 mod portugisiske Benfica i det første opgør i Europa League 16-dels finalen.

Selvom Arsenal styrede løjerne, så udmøntede det sig ikke i mere end en scoring, og det skal der arbejdes på, forklarede Arteta efter kampen til BT Sport.

- Vi dominerede og skabte nogle store chancer, men vi skal være mere hensynsløse (foran mål, red.)

Det var dog ikke kun i angrebet, at de skal være mere skarpe. Det gælder også i defensiven, hvor de indkasserede et dumt straffespark.

- Måden vi indkasserede målet på var skuffende. De fik et hjørne, og vi reagerede ikke hurtigt nok, og så var der straffe.

Benfica scorede på det efterfølgende spark, som bragte dem foran efter 55 minutter, men heldigvis for Arsenal fik Saka udlignet to minutter senere.

Trods resultatet står Arsenal med et godt udgangspunkt inden returopgøret, men hjemmebanefordelen er væk, da kampen på grund af coronarestriktioner spilles i Grækenland.