• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Pogba om stortalent: Jeg roser ham sjældent

Foto: Getty Images

Paul Pogba passer på med at rose holdkammeraten Mason Greenwood alt for meget. Franskmanden bryder sig heller ikke selv om ros, fortæller han.

Af arp2

Mason Greenwood bragede ind på Premier League-scenen for godt et år siden efter den første nedlukning, men har i denne sæson haft svært ved at leve op til sit eget gennembrud.

Han scorede dog mod Liverpool i FA Cup'en, senest scorede han også i 3-1-sejren over Tottenham, og formkurven virker generelt til at vende opad for den blot 19-årige englænder.

Det behøver han dog ikke at få at vide. Sådan lyder det fra holdkammeraten Paul Pogba.

- Mason er et kæmpe stort talent. Han kan blive verdensklasse, det afhænger af ham selv. Han skal arbejde hårdt, hårdere end alle andre, tro på sig selv og have viljen til det. Jeg vil altid være ham, der presser ham for at nå det niveau, som han har potentialet til - og ikke roser ham for meget. 

- Sådan er jeg også selv. Jeg bryder mig ikke om for meget ros, fordi så kan man hurtig blive for selvsikker og tro, at du er det rette sted, uden at du nødvendigvis er det. Spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været på toppen i årevis. Det er ikke nok at opnå det i ét år, man vil være verdensklasse i hele sin karriere, lyder det fra Paul Pogba.

Manchester United møder Burnley søndag eftermiddag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...