• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Rangers tæt på City-forstærkning: Lægetjek ordnes fredag

Den 22-årige Manchester City-spiller Brandon Barker ser nu meget ud til at fortsætte karrieren hos FCM's modstandere i Europa League-kvalifkationen.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland fik ørerne i maskinen torsdag aften i Europa League-kvalfikationen, da de tabte med 2-4 til Steven Gerrards Rangers-hold. Her viste dig sig særligt stærke i offensiven, og nu bliver de forstærket.

Det sker med Manchester City-spilleren Brandon Barker, som skal til lægetjek i klubben i løbet af fredagen. Det fortæller Gerrard forud for kampen mod Hibernian i den bedste skotske række.

- Han er lige den type, som vi har søgt. Idéen i år er at bygge et hold op, med spændende spillere på sidste tredjedel af banen, forklarer Rangers-manageren.

Dermed ser det nu meget ud til, at Barker bliver den niende forstærkning til Rangers-holdet, som ikke bare skal sørge for at slå FC Midtjylland ud af europæisk fodbold, de skal også udfordre Celtic i kampen om det skotske mesterskab, som de grønne har vundet otte sæsoner i træk.

Den 22-årige kantspiller har i de seneste år været udlejet en del de sidste tre år.

Samtidig har Brandon Barker spillet en række ungdomslandskampe for England, som blandt andet tæller otte på U20-landsholdet.

Et skifte for Barker giver også meget god mening nu, da kantspilleren har kontraktudløb i sommeren 2020.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...