• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Rasende Mourinho leverer komisk Instagram-opslag efter Spurs-nedtur

Foto: Getty Images

José Mourinho delte torsdag et noget komisk opslag på Instagram, efter Tottenhams nederlag til belgiske Antwerpen.

Af gram

Tottenham-truppen var torsdag en tur i Belgien for at møde Antwerpen, og der var næppe den store hyggestemning på vej hjem fra Europa League-opgøret, hvor José Mourinhos tropper led et overraskende 1-0-nederlag. 

Belgierne kom foran i første halvleg, hvorefter José Mourinho valgte at flå fire spillere ud i pausen. Det hjalp dog altså ikke noget, og efter slutfløjtet rasede Mourinho over sine spilleres præstation.

Læs også: Mourinho dukker reserver efter nederlag: Mine valg er blevet nemmere

Specielt opslag
I spillerbussen på vej fra stadion til lufthavnen fik José Mourinho så tilsyneladende en assistent til at tage et billede, hvor portugiseren sad og så stærkt utilfreds ud. 

- Dårlige resultater er det, man får, når man leverer dårlige præstationer. Jeg håber, at alle I den her bus er lige så bitre som mig. Træning i morgen klokken 11, lød Mourinhos ledsagende tekst til billedet. 

Både Vinicius, Dele Alli, Giovani Lo Celso og Steven Bergwijn blev udskiftet af José Mourinho i pausen, og kort inde i anden halvleg blev også Gareth Bale taget ud, til fordel for Harry Kane. 

Tottenhams næste kamp er på søndag mod Brighton, hvor ingen af de fem udskiftede spillere skal forvente en plads i startopstillingen. Efter torsdagens nederlag udtalte José Mourinho således, at hans 'fremtidige valg er blevet meget nemmere'.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.